Varför bär alla kläder

clothesEn fråga som kanske kan vara dum för de flesta är nog den om varför alla bär kläder? Här kommer de givna svaret som ett brev med DHL, för här går det fort, och blir då att det finns regler för hur saker måste vara i samhället. Om du då skulle gå utan kläder skulle du bli arresterad och undersökt för att ta reda på om det är något som inte står rätt till med dig. Det är det ingen som vill vara med om, så därför bär alla kläder. Är det då verkligen det riktiga och rätta svaret, eller finns det något mera mycket djupare som ligger till grund för detta?

Naturligtvis är det inte enda anledningen till att du bär kläder. Här handlar det om att se bra ut och att du faktiskt tycker om att bära de kläder som faller dig i smaken. Det hänger också på att du ska skydda dig mot regn, rusk och kyla. I och med det finns det massor av olika kläder som används vid olika årstider. Nu kanske det börjar att komma närmre sanningen om varför alla bär kläder. Nu bär alla kläder även på sommaren och det kan då verka lite lustigt. Här är det ju så varmt och skönt att de egentligen inte behövs.

Nu är det på det viset att det faktiskt finns något inneboende hos oss som kallas för vett och etikett. Detta betyder då att det klassas som förargelseväckande beteende att blotta sin nakna kropp inför andra okända människor i samhället. Detta gäller nästan alla platser utom i ditt eget hem innanför låsta dörrar och på de platser som kallas för nudistläger och nakenbad. Av den enkla anledningen bär nästan alla kläder, och på grund av detta tackar den stora klädindustrin, niger samt bockar med huvudet.

Leave a Reply